Exponeringstjänster

Exponeringstjänster

Extra möjligheter för bokade partners/utställare på Penningtvättsdagarna 2024

Planera för ett riktigt bra evenemang den 24 – 25 april 2024 på Münchenbryggeriet.

För ett så slagkraftigt deltagande som möjligt, med maximalt resultat för dig som medverkande företag, behöver du lyckas aktivera deltagare och besökare och på så sätt få dem att fokusera på just dig och ditt företag. För att optimera antalet leads behöver du inte bara synas utan också̊ skapa engagemang hos besökarna.

Under Penningtvättsdagarna erbjuder vi en rad exklusiva exponeringstjänster och ett antal möjligheter för att maximera just er medverkan. Det gör bl.a. att ni syns mer än era konkurrenter, sticker ut ur mängden, snabbt kommer i kontakt med prospekts och ökar trafiken till er yta. Gemensamt för möjligheterna är att de förbättrar det kommersiella resultatet av ert deltagande.

VÄLKOMSTPÅSE

Samtliga besökare tilldelas ert företags välkomst-påse i entrén till konferensen.

30 000 kr ink. Produktion.

NYCKELBAND

Ert företags logga trycks på alla nyckelband som används av deltagare.

25 000 kr exkl. produktion

HYRA MÖTESRUM

Passa på att effektivisera dina dagar genom att boka in möten. Önskar du ta ett enskilt möte i ett av våra bokningsbara mötesrum?

5 000 kr / timme

LEAD SCANNING

Få ut det mesta av er medverkan genom att samla leads i realtid genom att använda Trippus Lead Scanning.

3 500 kr

MINGELPARTNER

Exklusiv möjlighet där din organisation står i centrum. Ni står som värd när deltagare, besökare och leverantörer samlas runt er exponeringsyta där ni bjuder på förmingel inför kvällens After Conference Dinner.

Efter sista konferenspasset dag ett på stora scenen, ges tillfälle att från scen välkomna deltagarna till er monter för mingel. Logga i alla sammanhang där minglet marknadsförs innan och under genomförandet. En fantastisk möjlighet att skaka hand och hälsa gästerna välkomna när de kommer till er monter, visa ert varumärke, bygga relation inför framtiden.

20 000 kr exkl. dryck

Om ni är intresserade av att addera någon av våra exponeringstjänster till er medverkan är ni varmt välkomna att höra av er till er kontakt.