UTVECKLAS TILLSAMMANS

Penningtvättsdagarna

Tillsammans mot penningtvätt och finansiering av terrorism

Besök Sveriges största arena mot penningtvätt och finansiering av terrorism

- Där lösningar hittas, verksamheter utvecklas och inspiration förmedlas

 

Penningtvättsdagarna är arenan för yrkesverksamma som arbetar med att motverka penningtvätt och finansiering av terrorism. Här samlas branschen för att nätverka, inspireras och utbyta erfarenheter.  

 

Konferensen erbjuder dig föreläsningar, paneldebatter, fördjupande seminarier och workshops. Scenerna gästas av spännande och namnkunniga föreläsare, experter, politiker och andra omtalade branschprofiler. Lyssna till internationella och svenska experter. Fånga upp det senaste nyheterna, lär dig de bästa metoderna och låt dig inspireras!

 

Arenan erbjuder dig även goda möjligheter att nätverka med branschkollegor i avslappande miljöer genom fikor, luncher, mingel och en After Conference Dinner. På plats träffar du organisationer, myndigheter, konsulter och företag. Byt erfarenheter och knyt värdefulla kontakter. 

Allt för dig som arbetar mot penningtvätt

Därför ska du besöka Penningtvättsdagarna; 

1. Ta del av de senaste nyheterna och uppdateringarna på området och i branschen.

2. En integrerad utställning där du kan träffa leverantörer, myndigheter och organisationer som visar på de tjänster, produkter och verktyg som göra skillnad. 

3. Föreläsningar, paneldebatter och workshops som ger kompetensutveckling. 

4. Nätverkande med branschkollegor och potentiella affärskontakter i avslappnade miljöer genom fikor, luncher och en After Conference Dinner. 

5. Inspiration som du, din avdelning och dina medarbetare kan använda för att hitta nya lösningar och arbetssätt.