Välkommen till Sveriges
största arena mot Penningtvätt

För att säkerställa att vi ökar medvetenhet, försvårar och förebygger penningtvätt och annan finansiell brottslighet krävs dialog och samverkan!

Penningtvättsdagarna samlar branschen. Vill du och din organisation vara med att påverka, knyta nya affärskontakter, stärka er marknadsposition och långsiktigt vara en del av branschens viktigaste och snabbväxande arena?

Det senaste inom penningtvätt

Seminarieprogrammet håller hög kvalité och är aktuellt, inspirerande och utbildande! Besökarna har avsatt tid och pengar för att ta sig till dagarna, vilket säkerställer engagerade och nyfikna deltagare som har stort inflytande över investeringar.

Arena för goda affärer

Som partner är ni både en del av årets konferensprogram och årets konferens utställning. Ni medverkar för att stärka varumärket och skapa nya affärsmöjligheter. Ert deltagande erbjuder många möjligheter till kontakt utöver själva utställningen, så som gemensamma luncher, fika, mingel och en storslagen bankett där ni kan påverka och visa på fördelarna med ert budskap på ett oslagbart sätt. Ett väl genomfört deltagande ger positiva effekter inte bara under utan även långt efter genomförandet.

Träffa de som tar besluten

De som fattar beslut finns på plats! Du träffar bland annat chefer och experter inom myndigheter, branschorganisationer, bank och finans. Alla på ett och samma ställe!

Är du intresserad av att veta mer?

Varmt välkommen att kontakta Kristian Slättberg, Head of Partner Relations

E-post

kristian.slattberg@hexanova.se

Telefon

0707 - 90 39 72